Vlaanderen Feest in Landegem met Hans De Booij

Vlaanderen Feest in Landegem met Hans De Booij

Foto: Archief

Deinze / Nevele - De Vlaamse feestdag gaat ook in Deinze niet onopgemerkt voorbij. In samenwerking met de stedelijke cultuurraad biedt het stadsbestuur ook dit jaar een tweedaags feestprogramma aan. Op zondag 7 juli was er al een gratis volksfeest in de Brielpoort met Yevgueni en 'Silas & De Spreeuwen’. Op donderdag 11 juli is er de officiële viering in de benedenzaal van de sporthal in Landegem met een gelegenheidstoespraak door Peter De Wilde en een optreden van Hans De Booij. Ook deze avond is gratis.

Hans De Booij en Peter De Wilde

Het feest van de Vlaamse Gemeenschap wordt in Deinze officieel gevierd in de benedenzaal van de sporthal in Landegem met een gelegenheidstoespraak door Peter De Wilde. De muzikale omkadering wordt verzorgd door Hans De Booij.

De gevierde muzikant en liedjesschrijver Hans de Booij wist in de jaren ‘80 het grote publiek te bereiken. Hij staat voor eeuwig in het collectieve geheugen gegrift als de vertolker van onverwoestbare hits zoals ‘Ik hou van alle vrouwen' , 'Thuis ben’, ‘Een vrouw zoals jij’, 'De lichtjes van de Schelde' en uiteraard van de megahit 'Annabel'.

Gastspreker Peter De Wilde is sinds 2009 administrateur-generaal (CEO) van Toerisme Vlaanderen en sinds 2014 voorzitter van de European Travel Commission. In februari 2017 werd hij ook nationaal voorzitter van het Davidsfonds.

Praktisch

Toespraak Peter De Wilde en muzikale omkadering door Hans De Booij

Wanneer: donderdag 11 juli om 20 u.

Waar: Benedenzaal sporthal Landegem, Stationsstraat 19, 9850 Landegem

Toegang : gratis.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio