Dochter van Bruce Springsteen klopt Pieter Devos tijdens CSI-jumping in Parijs

Dochter van Bruce Springsteen klopt Pieter Devos tijdens CSI-jumping in Parijs

Foto: Photo News

Jessica Springsteen, de dochter van rockster Bruce Springsteen, heeft in Parijs met de Miami Celtics de elfde wedstrijd van de Global Champions League Jumping gewonnen. Ze bleef de Saint-Tropez Pirates van Pieter Devos voor.

Na de eerste ronde op vrijdag stonden de Miami Celtics en de Saint-Tropez Pirates gelijk met nul strafpunten. Jessica Springsteen liep in de tweede ronde met RMF Zecilie slechts één strafpunt op wegens te laat binnenrijden, net als haar Ierse ploegmaat Shane Breen met het 11-jarig Belgisch Warmbloed Paard (BWP) Ipswich van de Wolfsakker. Dit bracht het totaal voor de Miami Celtics op 2 strafpunten.

Pieter Devos bleef in ronde 2 met de 15-jarige BWP-ruin Espoir opnieuw foutloos maar zijn Australische ploegmakker Edwina Tops-Alexander stootte met Veronese Teamjoy één balk af zodat de Saint-Tropez Pirates een totaal van vier strafpunten achter hun naam kregen.

Door hun zege schuiven de Miami Celtics in het algemeen klassement op van plaats 5 naar 2. De Shangaï Swans blijven aan de leiding met een voorsprong van 3 punten.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.