‘Vreemde exotische vogel’ blijkt het tegenovergestelde te zijn

‘Vreemde exotische vogel’ blijkt het tegenovergestelde te zijn

Foto: tiggywinkles

Een knaloranje vogel naast de snelweg. In de dierenkliniek van het Britse Haddenham krabden medewerkers zich in de haren toen het dier binnengebracht werd. De vogel leek op een exotische vogel en niemand had enig idee wat er precies met hem of haar aan de hand was.

In de dierenkliniek van Haddenham, in het Britse graafschap Buckinghamshire, probeerden dierenartsen en vrijwilligers te achterhalen wat er precies mis was met het dier. De vogel zag helemaal oranje en leek niet meer in staat om te vliegen.

‘Vreemde exotische vogel’ blijkt het tegenovergestelde te zijn
Foto: Tiggywinkles

“Dit is een van de vreemdste dingen die we recent binnenkregen”, schreef een medewerker op de Facebookpagina van de dierenkliniek. “Hij was volledig besmeurd met curry en we weten nog altijd niet hoe dat kwam. Maar los van zijn geur en kleur, was de vogel wel gezond.”

Het dier, dat eigenlijk een gewone zeemeeuw bleek te zijn, kreeg een badje en zag na een tijdje opnieuw wit. Vinny, afkomstig van ‘Vindaloo’ of Indiase curry, mag nog enkele dagen rusten en zal nadien opnieuw vrijgelaten worden.

bekijk ook

Roze meeuw razend populair op sociale media, dierenbescherming maakt zich zorgen

‘Pechvogel’ overleeft botsing met terreinwagen, maar dan gebeurt het ondenkbare

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees