Karen Damen krijgt rol in #Likeme

Karen Damen krijgt rol in #Likeme

Geen hoofdrol voor Karen Damen, wel eentje aan de zijde van Vince. Foto: ISOPIX

Aanvankelijk dacht ze dat #LikeMe een programma was voor 12-jarige meisjes, maar ondertussen weet Karen Damen wel beter. “Ik heb het eerste seizoen ingehaald op dvd en was er meteen wild van. Ik hoefde dan ook geen twee keer na te denken toen ze me een rolletje aanboden”, aldus Damen. Wie ze precies gaat spelen in het tweede seizoen van de muzikale Ketnet-reeks, is nog geheim. Maar Damen kan wel meegeven dat het een personage wordt dat veel scènes heeft met Vince (Maksim Stojanac). Als ex-K3 heeft Karen Damen al ervaring zat met zingen zowel als acteren, maar toch is er iets waar ze enigszins tegenop zit voor #Likeme. “Dat is de Ketnet-vereiste om jij en je te gebruiken. Dat lijkt me lastig.”

Karen Damen is overigens niet de enige nieuwe naam in de serie waarvan de opnamen pas zijn gestart. Ook Slongs Dievangons, Amaryllis Uitterlinden, Ann Reymen en Greet Rouffaer maken hun opwachting.

Karen Damens draaidagen starten pas eind deze zomer. Tijd om aan haar tweede album te werken dus? “Die plaat komt er, maar ik leg mezelf geen druk op. Een releasedatum heb ik dus niet. We werken momenteel aan enkele nummers maar er is nog niets definitiefs klaar. Eerst genieten van de zomer. “

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees