Celebs

Meghan supportert op Wimbledon, maar niemand mag foto’s maken

Meghan supportert op Wimbledon, maar niemand mag foto’s maken

Foto: EPA-EFE

Alle ogen waren op Meghan Markle gericht toen ze vorige week onaangekondigd een match op Wimbledon bijwoonde. Fans in haar buurt mochten geen foto’s nemen, omdat ze er in de privésfeer was. Maar ondertussen zoomden de televisiecamera’s wel gretig in op de bijzondere gast.

De hertogin van Sussex kwam donderdag Serena Williams aanmoedigen op terrein 1 in Wimbledon. Samen met haar vriendinnen Genevieve Hillis en Lindsay Roth woonde ze de match in privésfeer bij. Om die reden mochten de 12.000 fans rondom Meghan haar niet fotograferen. Een beetje dubbel, want ondertussen werd de wedstrijd door een miljoen kijkers live gevolgd.

Sally Jones (64), PR consultant en voormalig sportjournalist van BBC, zat op dezelfde rij als Meghan en haar vriendinnen. Een bodyguard, die dacht dat Jones foto’s van de hertogin nam, vroeg haar ermee te stoppen. Maar in feite stond haar toestel op Serena gericht. Jones had Meghan nog niet eens gezien. “Bewakers komen mij op de vingers tikken, terwijl wel tweehonderd fotografen Meghan op beeld zetten”, zegt Jones.

De PR consultant is niet de enige die werd aangemaand om haar camera op te bergen. Ook een andere toeschouwer kreeg een waarschuwing toen hij een selfie nam met terrein 1 op de achtergrond.

bekijk ook

Applaus en cadeautjes voor Meghan en prins Harry op allereerste honkbalwedstrijd op Britse bodem

Ze is terug: Meghan Markle maakt eerste publieke verschijning sinds bevalling

Tikte een strenge prins Harry zijn vrouw Meghan even op de vingers?

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees