Nieuwe getuigenis tegen Epstein: “Hij wist dat ik minderjarig was, maar dat interesseerde hem niet”

Nieuwe getuigenis tegen Epstein: “Hij wist dat ik minderjarig was, maar dat interesseerde hem niet”

Er is een nieuwe klacht tegen Jeffrey Epstein. De miljardair die de groten der aarden tot zijn vriendenkring mag rekenen wordt beschuldigd van uitbuiting van minderjarigen en sekshandel. Nu komt er nog een klacht bij. Het is voor het eerst dat de 32-jarige Jennifer Araoz haar verhaal doet. Ze getuigt met een interview bij NBC News.

Araoz zegt dat ze door een vrouw aan haar middelbare school in New York werd benaderd toen ze veertien jaar was. Na verschillende ontmoetingen zei ze dat Epstein haar kon helpen met haar droom van een acteercarrière. “Ik was veertien. Wat weet je dan als je zo jong bent?” zegt Araoz.

De eerste ontmoetingen met Epstein en de vrouw waren vriendschappelijk. Ze praatten, ze kreeg wijn en 300 dollar na elk bezoek. Uiteindelijk sprak ze alleen met Epstein af. En toen begon volgens haar het seksueel misbruik.

Lees verder onder de video

Araoz vertelt hoe ze als veertienjarige Epstein in haar ondergoed masseerde. Dat deed ze naar eigen zeggen een of twee keer per week. Het bezoek eindigde nadat Epstein zichzelf voor haar had bevredigd. Volgens haar wist hij dat ze minderjarig was. “Ik was bang dat hij kwaad op me zou worden als ik niet deed wat hij vroeg”, klinkt het. “Hij wist dat ik minderjarig was, maar dat interesseerde hem niet.”

Nieuwe getuigenis tegen Epstein: “Hij wist dat ik minderjarig was, maar dat interesseerde hem niet”
Foto: AP

Een jaar later, toen ze vijftien was, zou Epstein haar verkracht hebben. Hij vroeg haar naakt op hem te gaan zitten, zei weigerde waarop de miljardair haar verkrachtte. “Ik was doodsbang en zei dat hij moest stoppen, hij wilde niet stoppen”, zegt ze.

Daarna is ze nooit meer bij hem langsgegaan. Ze gaf zichzelf de schuld van wat er was gebeurd en kampte met depressie en angstaanvallen. Ze vertelde het aan niemand, ook niet aan de politie. Daar heeft ze nu spijt van. “Dan had hij het misschien niet met andere meisjes gedaan. Ik voel me erg schuldig.”

Uiteindelijk deed ze haar verhaal wel aan haar moeder, een ex-vriend en twee goede vrienden. Zij bevestigen aan NBC dat Araoz het verhaal jaren geleden heeft verteld. Nu wil ze wel een klacht indienen tegen Epstein.

De nieuwe beschuldiging komt twee dagen nadat het parket de miljardair heeft aangeklaagd voor het misbruik van tientallen minderjarige meisjes. Epstein pleit onschuldig.

LEES OOK. Vriend van staatshoofden maar ook pooier van tienermeisjes: waarom de arrestatie van Jeffrey Epstein de groten der aarde doet beven (+)

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees