Vrachtwagen rijdt in op wagen; meisje (4) nog steeds kritiek

Vrachtwagen rijdt in op wagen; meisje (4) nog steeds kritiek

Foto: BELGAIMAGE

Brugge / Jabbeke -

Bij een ernstig verkeersongeval in Jabbeke heeft een meisje van vier woensdag levensbedreigende verwondingen opgelopen. Haar toestand is nog steeds kritiek, meldt de Brugse afdeling van het parket West-Vlaanderen donderdag. Een vrachtwagen reed achteraan in op de wagen van haar grootouders.

Het ongeval gebeurde woensdag om 14.45 uur op de N377 tussen De Haan en Jabbeke. Op het kruispunt van de expresweg met de Spanjaardstraat stond een personenwagen te wachten voor het rode licht. Een vrachtwagenchauffeur had dit blijkbaar te laat opgemerkt en reed achteraan in op de Renault.

Bij de crash raakte een vierjarig meisje levensgevaarlijk gewond. Ook haar grootouders werden afgevoerd naar het ziekenhuis, maar zij verkeren niet in levensgevaar. De toestand van hun kleindochter was donderdagochtend wel nog steeds kritiek.

Het Brugse parket stelde geen verkeersdeskundige aan, omdat het over een duidelijke getuigenverklaring beschikt. De precieze omstandigheden van het ongeval worden uiteraard wel nog onderzocht.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees