Soudal Lotto-chef trakteert renners op bolletjestrui van Tim Wellens

Soudal Lotto-chef trakteert renners op bolletjestrui van Tim Wellens

De “Polka-dot cheesecake” van Carol De Dobbelaere Foto: Twitter Carol De Dobbelaere @CarolDeDobb

Carol De Dobbelaere, chef-kok van Soudal Lotto, liet zich in de eerste week van de Tour de France maar al te graag inspireren door de bolletjestrui van Tim Wellens. De chef-kok schotelde de renners als dessert een cheesecake in de vorm van de bergtrui.

Klik hier voor onze digitale Tourgids.

Geregeld geeft de chef een kijkje in de keuken bij de World Tour-ploeg. Op de dag dat Wellens de bolletjestrui om de schouders kreeg, ging de creatieve geest aan de slag. Het resulteerde in een originele dessert.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.