Interessante oefenwedstrijd van Club Brugge: voor het eerst met type-elftal en debuut voor aanwinsten?

Interessante oefenwedstrijd van Club Brugge: voor het eerst met type-elftal en debuut voor aanwinsten?

Sagna, Okereke en Dennis maken zich op voor de ploegfoto. Foto: Photo News

Het wordt een interessante oefenwedstrijd voor Club Brugge vanavond. Zo maken de drie nieuwkomers Sagna, Okereke en Deli misschien vanavond al hun eerste minuten tegen het Kroatische Lokomotiva Zagreb.

Het trio reist mee naar Deinze, waar de match wordt afgetrapt om 19 uur in het Van de Wielestadion. Een basisplaats voor hen komt wel nog te vroeg. Ook Schrijvers en Cools doen mogelijk ritme op.

Verder wordt het uitkijken of Clement één week voor de galamatch tegen Sporting Lissabon voor het eerst met een type-elftal uitpakt. Tegen Heracles en AZ werd op stage telkens gespeeld met een mix van vaste waarden en beloften. Maandag volgt nog een oefenwedstrijd tegen Union in Heist, maar die wordt mogelijk gespeeld met de tweede garnituur.

Vlietinck (heup) is nog niet klaar. Ngonge en Fadiga wachten op een uitleenbeurt en blijven vanavond waarschijnlijk ook aan de kant.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.