Miljonair schrijft hartverscheurend bericht na plots overlijden van dochter (15): “Krijg ik haar alsjeblieft terug?”

Miljonair schrijft hartverscheurend bericht na plots overlijden van dochter (15): “Krijg ik haar alsjeblieft terug?”

Foto: rr

Een miljonair heeft een hartverscheurend bericht gedeeld na het plotse overlijden van zijn 15-jarige dochter. “God, krijg ik mijn mooie, briljante en lieve meisje terug”, vraagt hij. “Het doet zoveel pijn.”

Ben Goldsmith verloor zijn 15-jarige dochter Iris Annabel afgelopen maandag bij een ongeval met een quad aan de boerderij van het gezin in het Britse Somerset. “Het was een vreselijk ongeval”, zegt een vriend van de familie aan Daily mail. “Iris was een geweldig meisje. Iedereen hield van haar. Ze was mooi, charmant, intelligent, geweldig gezelschap en de leukste persoon die er was.”

Vader Ben deelde een hartverscheurend bericht op Twitter. “God, krijg ik mijn mooie, briljante en lieve meisje alsjeblieft terug? En als dat niet kan, zorg dan extra goed voor haar. Ik hou zoveel van haar en ik ben zo trots op haar. Het doet me zoveel pijn, ik kan het niet eens omschrijven.”

“Ben en zijn ex-vrouw Kate zijn in shock door de feiten”, zegt dezelfde vriend nog. Op het moment van haar overlijden speelde Ben een wedstrijd cricket. Kate was op dat moment ergens anders op het domein.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees