Instagrammodel onder vuur voor foto met paard in zee: “Dat is niet hoe je op een paard zit”

Video: Instagram

Instagrammodel Kristen Hancher krijgt bakken kritiek nadat ze met een paard in zee poseerde om de perfecte foto voor haar fans te kunnen maken. De jonge vrouw - die vaak foto’s van Kylie Jenner na-aapt en 5 miljoen volgers heeft op Instagram - wordt niet alleen op de korrel genomen omdat ze met het paard het water in ging. Paardenliefhebbers vinden ook dat ze op de verkeerde manier op het paard zit. “Zo krijgt het arme dier nog een rugletsel”, “dierenmishandeling” en “walgelijk”, klinkt het in de reacties op de foto.

Hancher wordt gesteund door een trouwe schare fans die de criticasters erop wijzen dat “paarden heel goed kunnen zwemmen”. In bepaalde Caraïbische gebieden - waar de foto werd genomen - kunnen toeristen trektochtjes doen op paarden, die een stuk door het water lopen.

Ook het team achter het model verdedigt de foto en verklaarde dat “het paard nooit gevaar liep”. Volgens een reactie aan entertainmentwebsite Buzzfeed was er een gids aanwezig om ervoor te zorgen dat er niks kon fout lopen en waren er geen golven toen het paard in het water stond.

“Kristen is een dierenliefhebber”, klinkt het nog. “Ze heeft zelf twee honden. Ze zou nooit iets doen waardoor welk dier dan ooit, in een gevaarlijke situatie zou terechtkomen.” Hancher zelf heeft nog niet gereageerd op de foto, die al honderdduizenden likes verzamelde op Instagram.

 

bekijk ook

Instagrammodel verdient handenvol geld door “gebruikt badwater” te verkopen

 

Model en ‘tepel’-activiste onder vuur voor topless ritje op achtbaan

Influencer sloopt neus van 200 jaar standbeeld om “meer volgers te krijgen” op Instagram

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees