PODCAST TOUR. Beluister nu aflevering 3 van ‘de koers is van ons: podcast Tour’ met Dirk De Wolf

PODCAST TOUR. Beluister nu aflevering 3 van ‘de koers is van ons: podcast Tour’ met Dirk De Wolf

Dirk De Wolf, ex-wielrenner en full time verhalenverteller, is onze gast in aflevering 3 van onze wielerpodcast. Foto: Joris Herregods

De koers is van ons. En dus ook de Tour de France. Daarom schakelt Het Nieuwsblad voor de Ronde van Frankrijk een versnelling hoger. Naast uw dagelijkse portie wielernieuws op papier en op onze digitale kanalen, kunt u voortaan ook naar ons luisteren in onze wielerpodcast ‘De koers is van ons: podcast Tour’. Vandaag aflevering 3 met ex-wielrenner en verhalenverteller Dirk De Wolf.

Thomas De Gendt? Die rijdt blijkbaar geen drie, maar zes grote rondes op een jaar. En is je verschuilen in een koeienstal echt de beste manier om buiten tijd aan te komen? Om maar te zwijgen over gemeenschappelijke slaapzalen in de Ronde van Frankrijk, zoals die in Gap toen er met 110 (!) man in één ruimte gesnurkt mocht worden.

 

 

 

Dit alles en veel meer vertelt Dirk De Wolf - ex-winnaar Luik-Bastenaken-Luik, vijfvoudig Tourdeelnemer en zo veel meer - in aflevering 3 van onze podcast Tour.

PODCAST TOUR. Beluister nu aflevering 3 van ‘de koers is van ons: podcast Tour’ met Dirk De Wolf
Dirk De Wolf: “Thomas De Gendt? Die rijdt geen drie, maar zes grote rondes per jaar. Er is niemand die op training zo snel rijdt als hij.” Foto: Joris Herregods

Vijf afleveringen, elke maandag

In onze wielerpodcast ‘de koers is van ons: podcast Tour’ omtrent de Ronde van Frankrijk gaan we vijf maandagen lang op zoek naar de mooiste historische en actuele verhalen over de Tour de France. Moderator Guillaume Maebe en ervaren wielerjournalist Guy Van Den Langenbergh krijgen hierbij wekelijks het gezelschap van een prominente gast die verhalen uit de buik van het peloton deelt.

‘de koers is van ons: podcast Tour’: beluister hier alle afleveringen van onze wielerpodcast

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.