Pink onder vuur door foto van kinderen in holocaustmonument, maar zangeres bijt van zich af

Pink onder vuur door foto van kinderen in holocaustmonument, maar zangeres bijt van zich af

Foto: Geert Van de Velde/Instagram

Popster Pink heeft opnieuw een relletje veroorzaakt op sociale media. Niet dat ze zelf vindt dat ze iets verkeerds deed; bij een bezoek aan Berlijn deelde ze een foto van haar twee lopende kinderen in het holocaustmuseum. Respectloos, reageren sommigen op sociale media, maar de zangeres laat zich niet doen.

“Berlijn, ik hou van je”, schreef Pink op Instagram. Ze deelde vier foto’s, onder andere tijdens een opleiding cocktails maken, maar er kwam op sociale media veel kritiek op die van haar dochter Willow Sage (8) en zoon Jameson Moon (2) in het holocaustmuseum in de Duitse stad. De kinderen lopen erdoor, “respectloos” volgens critici.

Maar Pink, die vindt er niets verkeerds mee. “Aan zij die commentaar hebben: die twee kinderen zijn Joods, net als ik en heel mijn familie langs moeders kant. De persoon die dit gebouwd heeft geloofde erin dat kinderen kinderen moet zijn, voor mij is dit een viering van leven na de dood. Hou je haat voor jezelf”, schrijft de zangeres erbij.

Het is niet de eerste keer dat een foto van de kinderen van Pink ophef veroorzaakt. In april had ze een foto van haar zoontje gedeeld waar die zijn broekje niet meer bleek aan te hebben aan het zwembad. Daar kwamen zoveel reacties op dat ze nog heviger in het verweer ging. “Jullie zijn degoutant”, schreef ze toen onder meer.

(gjs)

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees