Tim Wellens kan het goed vinden met ploegmaat Caleb Ewan, dankzij Georgette en Maizy

Tim Wellens kan het goed vinden met ploegmaat Caleb Ewan, dankzij Georgette en Maizy

Tim Wellens (met zijn Sophie) en Caleb Ewan samen met hun oogappels: Georgette en Maizy. Foto: rr

Tim Wellens was erg blij met de zege van Caleb Ewan in de Tour. De bolletjestrui kan het dan ook goed vinden met zijn Australische ploegmaat bij Soudal-Lotto, die tevens zijn buurman is in Monaco. Daar gaan ze zelfs samen wandelen. Met Georgette en Maizy.

LEES OOK. Sophie Daniels, straks mevrouw Wellens, kijkt vol bewondering naar bollentrui: “Dankzij Tim waardeer ik koers”

“Uiteraard maken we in Monaco soms gemeenschappelijke trainingstochtjes, maar we zijn ook al samen gaan wandelen door het Prinsbisdom”, vertelt Wellens in zijn column voor Het Belang van Limburg. “Dat komt omdat we hetzelfde hondenras in huis hebben: een Franse bulldog. De oogappel van Sophie en ik heet Georgette. De viervoeter van Caleb luistert naar de naam Maizy.”

“Het zijn allebei vrouwtjes en ze komen goed overeen. Vandaar dan we onze hondjes geregeld samen uitlaten. Caleb en ik wonen nochtans niet in elkaars buurt.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Newest family member?? #Maisy #frenchy

Een bericht gedeeld door Caleb Ewan (@calebewan) op

Ewan zal echter wel wat minder tijd hebben om de hond uit te laten wanneer hij terugkeert naar Monaco. De sprinter werd immers vlak voor de Tour papa van dochtertje Lily, die zes weken te vroeg werd geboren. Na een maandje in het ziekenhuis is ze nu wel thuis bij de mama, die haar meteen al liet meegenieten met de zege van de papa:

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.