Gabrielle (18) zwaar aangepakt nadat ze man afwijst: beelden tonen hoe ze knock-out wordt geslagen

“Sorry, ik ben niet geïnteresseerd”: Gabrielle (18) krijgt prompt slag in het gezicht nadat ze niet op avances van man ingaat Video: Greater Manchester Police

Een nachtje uit in het centrum van Manchester is voor de achttienjarige Gabrielle Walsh dramatisch afgelopen. Vorige week kreeg ze het gezelschap van enkele mannen die interesse in haar toonden. Toen ze echter vriendelijk weigerde, kreeg ze prompt een slag in het gezicht te verwerken en viel ze bewusteloos op de grond.

De aanval gebeurde zaterdagnacht in Richmond Street. Samen met haar vriend Kyle McKeown was ze op stap toen de drie kerels hun pad kruisten. “Ik had eventjes mijn schoenen uitgetrokken toen een man me een compliment gaf over mijn voeten”, vertelde Walsh. “Ik reageerde met ‘Oké’ en probeerde weg te wandelen. Maar ook nadien bleven ze ons achtervolgen om met me te praten. Uiteindelijk draaide ik me om en zei: ‘Sorry, ik heb geen interesse.’”

Kort nadien ging een van de mannen over tot actie. Op bewakingsbeelden die de politie van Manchester vrijgaf, valt te zien hoe hij met zijn vuist Walsh bewusteloos sloeg. Ook haar vriend kreeg nadien een stevige klap te verwerken. De verwondingen waren duidelijk te zien: Walsh hield een opgezwollen oog over aan de klap, terwijl haar vriend te kampen heeft met blauwe plekken en snijwonden.

Voorlopig zijn de drie verdachten nog altijd op de vlucht. Met de videobeelden hoopt de politie dat het onderzoek in een stroomversnelling terechtkomt. “We zijn vastbesloten om degenen te vinden die verantwoordelijk zijn voor deze laffe aanval”, klinkt het.

 

bekijk ook

 

Leerkracht dient klacht in na vuistslag: “Leerling is na tuchtprocedure uitgesloten”

Verkeersagressie loopt flink uit de hand: dames gaan op midden van de weg met elkaar op de vuist

Trouwstoet ontaardt in vechtpartij wanneer feestvierders op de vuist gaan met klagende voorbijgangers

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees