Gene Thomas brengt hype uit jaren 80 terug: “Het lijkt simpel, maar is het niet”

Gene Thomas daagt volgers uit. Video: Het Nieuwsblad

“Hey - pssst - knipoogje - kusje - aah.” Als het van Gene Thomas afhangt, komt die hype uit de jaren 80 helemaal terug. De zanger daagt bij de release van zijn nieuwe single bekend en minder bekend Vlaanderen uit om het zo snel mogelijk te doen.

“Ik herinner het me nog vanuit mijn jeugdjaren”, zegt Gene Thomas. “Dat wij elkaar op de speelplaats uitdaagden om zo snel en zo vaak mogelijk na elkaar de knipoogkus te proberen. Gemakkelijk was dat niet. Het lijkt wel simpel, maar als je het snel na elkaar moet doen struikel je erover als je erover gaat nadenken.”

Bij de opnames van de videoclip bij zijn nieuwe single Je ne pense plus qu’à toi kwam het idee boven om het te verwerken. Er kwam zelfs een challenge van. Onder meer Sven Ornelis, Kürt Rogiers en Radio 2-presentatrice Kim Debrie deden al mee.

“De mensen mogen blijven proberen en als ze hun video uploaden, mogen ze mij altijd taggen, want ik ben heel benieuwd naar het resultaat. Het lijkt allemaal simpel, maar geloof me: oefening baart kunst”, zegt Gene Thomas.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees