Twee vermiste tieners worden nu zelf verdacht van gruwelijke dubbele moord in Canada

Twee vermiste tieners worden nu zelf verdacht van gruwelijke dubbele moord in Canada

Kam McLeod (19) en Bryer Schmegelsky (18) Foto: RCMP

De Canadese politie heeft twee tieners waarvan gevreesd werd dat ze het slachtoffer waren geworden van een moord, nu zelf aangeduid als verdachten in een andere moordzaak.

De 19-jarige Kam McLeod en de 18-jarige Bryer Schmegelsky werden kort na de moord op de 23-jarige Lucas Fowler en de 24-jarige Chynna Deese als vermist opgegeven. De twee werden voor het laatst gezien op een verlaten snelweg in het noorden van de Canadese deelstaat British Colombia, niet ver van waar de gruwelijke dubbele moord op die Australische man en zijn Amerikaanse vriendin plaatsvond. Er werd dan ook gevreesd dat ook de twee tieners vermoord waren.

Maar de Canadese politie heeft het duo nu zelf aangeduid als verdachten voor de moord op Fowler en Deese, en bovendien ook voor de moord op een ongeïdentificeerde man wiens lichaam werd teruggevonden op dezelfde weg als de uitgebrande wagen van McLeod en Schmegelsky, 470 kilometer verderop, bij de uitgebrande wagen van de tieners. De twee tieners werden al levend en wel gespot in het noorden van de deelstaat Saskatchewan, honderden kilometers verder. De politie noemt het duo daarom “gevaarlijk”.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees