Papa in spe komt om op A12

Andrik Fol (31) liet het leven bij een verkeersongeval op de A12. Foto: TDK/rr

Waasmunster -

Andrik Fol (31) uit Waasmunster is omgekomen bij het ongeval donderdag op de A12 in Breendonk. Er wordt massaal steun betuigd. Fol laat een zwangere vrouw achter.

Andrik Fol woont in Waasmunster maar zou verhuizen naar Londerzeel, waar zijn vader Marc Fol een bekende radioloog is. Donderdag botste hij op een stilstaande vrachtwagen op de A12 richting Antwerpen, aan de verkeerslichten op het kruispunt in Breendonk. Hij overleed ter plaatse.

De leden van voetbalclub Delta Londerzeel reageren geschokt. Voor de tweede keer verliezen ze een speler in het verkeer. Komend weekend tijdens de vriendenmatch van Delta Londerzeel tegen VK Daltons Malderen wordt een minuut stilte gehouden en dragen de spelers een rouwband.

Ook bij KFC Kapelle-op-den-Bos, de club waar Andrik Fol komend seizoen zou aansluiten, wordt verslagen gereageerd. “Dit heeft veel tijd nodig. Uit respect voor de familie en vrienden hebben we onze stage naar Nederland afgelast”, zegt secretaris van KFC Kapelle-op-den-Bos Hans Maenhout.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio