'No More War' van Marc-V & Free-Dom vervroegd uitgebracht

'No More War' van Marc-V & Free-Dom vervroegd uitgebracht

Marc Verleyen illustreert de titel van de nieuwe single. Foto: LEZ

Deinze / Nevele - Marc Verleyen, presentator van Engie Parkies en de Deinse Feesten en radiopresentator bij KIX Aalter en Waregem heeft een platencontract beet. Naast zijn activiteiten als presentator duikt hij af en toe de platenstudio in om als dj-producer dancetracks in elkaar te boksen. Hij doet dit steevast met zijn “partner in crime” Koen Heyrick. Die bracht onder de naam Rick De Hey in de loop der jaren al verscheidene succesvolle nummers heeft uit. 'No More War' werd wereldwijd uitgebracht op donderdag 22 augustus.

Marc Verleyen: ‘Ik mag met trots aankondigen dat wij sinds enkele dagen een platencontract binnen hebben bij het Duitse dance-label DMN, één van de betere labels in het betreffende genre. Ondertussen zijn we het scenario voor de videoclip aan het uitwerken. Die videoclip filmen we eind augustus. Voor de videoclip zoeken wij trouwens nog een paar mannelijke dansers. Geïnteresseerden kunnen mailen naar djmarcverleyen@hotmail.com .'

Het nummer werd donderdag wereldwijd uitgebracht onder het pseudoniem  Marc-V & Free-Dom en heet “No More War”, een song met een boodschap: dans en voer geen oorlog! De “V” in Marc-V slaat ook op het Vredesteken en de naam Free-Dom spreekt voor zich.

Marc Verleyen: De song werd eigenlijk drie weken vroeger dan verwacht uitgebracht, maar dit werd door de platenfirma zo beslist, omdat ze echt in de single geloven. Gezien deze vervroegde lanceringsdatum zijn we jammer genoeg nog niet klaar met de videoclip en zullen we die dus pas een aantal weken later kunnen lanceren.'

Via deze link kom je op lijst van digitale platvormen waar je deze single kan verkrijgen. www.feiyr.com/x/MARC-V-&-FREE-DOM-NO-MORE-WAR.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio