De impact van 20 jaar showbizz: zo hard zijn de sterren van 'Beverly Hills 90210' veranderd

Video: YouTube

Na bijna twee decennia verdwenen te zijn van de buis, is “de bende” van Beverly Hills 90210 helemaal terug sinds woensdag. De oorspronkelijk serie met Jason Priestley en Shannen Doherty liep van 1990 tot 2000. Hoog tijd dus voor een reboot, dachten de makers van de Amerikaanse tienersoap. De trailer van ‘BH90210’ werd dinsdag gelanceerd en toont hoe hard de originele cast - al dan niet - is veranderd in die twintig jaar.

De serie keert voor zes afleveringen terug op de Amerikaanse televisiezender Fox en draait rond de hereniging van Brendon, Brenda, Kelly, Steve en David. De cast speelt een “overdreven versie van zichzelf, geïnspireerd door hun eigen leven en relaties, met het nodige vleugje oneerbiedigheid”, kondigde Fox in februari aan.

Luke Perry (52) - die in de serie de bad boy Dylan vertolkte - was een van de weinige oorspronkelijke acteurs die niet had getekend voor de reboot. Hij zou zijn collega's ook niet meer zien schitteren in het nieuwe seizoen: Perry stierf in maart nadat hij werd getroffen door een zware beroerte.

LEES OOK. Luke Perry, het tieneridool voor wie honderden meisjes naar Brussels hotel kwamen: “Gooi ons jouw kussen” (+)

bekijk ook

Collega’s van ‘Riverdale’ en ‘Beverly Hills 90210’ delen verdriet om overlijden Luke Perry: “Ik zal onze gesprekken missen”

 

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees