Agressieve wespen palmen voertuig helemaal in: “Zou jij een lift willen in deze auto?”

Video: ViralHog/KameraOne

Deze kortkopwespen voelen zich helemaal thuis in een Chevrolet Malibu die ergens in de Amerikaanse staat Louisiana staat geparkeerd. De agressieve insecten palmen de volledige auto in, waardoor een verdelger werd opgeroepen om de wespen aan te pakken. De opgetrommelde imkers hadden eerst nog tijd om een ludieke video te maken in het zoemende voertuig. Zou jij een lift willen in deze auto of lijkt een ommetje iets veiliger?

Het reusachtige nest zou eigenlijk worden verdelgd, omdat kortkopwespen erg agressief en territoriaal uit de hoek kunnen komen. De imkers en de eigenaar van de auto hebben echter besloten om de dieren in leven te laten “omdat ze niemand storen”. Het nest kan nu verder gedijen en uitbreiden.

“Het stinkt hier overal naar wespengif”, aldus de maker van de video. De imker was dan ook op weg om het gif van de wespen te oogsten en zal daar ongetwijfeld een tijdje mee zoet zijn geweest. De eigenaar van het voertuig zal zich voortaan met de bus moeten verplaatsen: “De auto is nu van de wespen.”

bekijk ook

Monsterlijk wespennest verwijderd: “Zoiets kom je maar één keer in je carrière tegen”

Ongediertebestrijder treft gigantisch wespennest aan in garage: “Dit is een monster”

Gevecht tussen de sterksten: wesp verlamt dubbel zo grote tarantula en sleept spin mee naar haar nest

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees