Wat komt daar uit de Steenvoordestraat gereden?

'Concours d' Elegance': glimmend chroom en retrodromen op Heusdenkermis

Heusdenkermis dit weekend, en daar hoort natuurlijk weer een portie glimmend chroom en retrodromen bij. Het Oldtimer Treffen is al jaren een vaste waarde, samen met master of ceremony Guy De Schuyter die het 'Concours d' Elegance' presenteert. Bolides van alle jaargangen, merken en kleuren komen uit de Zandakkerlaan gereden en houden even halt op de rode loper voor het podium. Met een technische of guitige commentaar erbij, in een ons-kent-ons sfeertje voor al wie zijn hart verpand heeft aan oldtimers. Vanaf 14 uur kan u zondag genieten van het spektakel.

Het Concours en de static show zijn maar het eindpunt van een hele dag ronkende motoren. Het treffen begint 's ochtends met een ontbijt en een erg uitgebreide rondrit, waarvoor de voorinschrijvingen al zijn afgesloten. Toch nog mee op toernee? Het kan, maar dan wel zonder ontbijt en lunch, want dat is organisatorisch natuurlijk niet meer te regelen. Aanmelden vanaf 9.30 uur aan het begin van de Zandakkerlaan. Gewoon meebollen in de presentatie kan ook nog, een rallyplaat en een goodiebag zijn dan uw deel. Voor zover de voorraad strekt. "We hebben al meer dan 150 voorinschrijvingen, maar dat aantal kan nog flink stijgen als het weer een beetje meezit", vertelt organisator Guy. Duimen dus maar dat we die voorspelde 23 graden en de zon achter de wolken halen!

'Concours d' Elegance' van het Oldtimer Treffen, afspraak zondag 11 augustus om 14 uur op de rode loper in het centrum van Heusden.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio