Straks strijken Red Flames en KAA Gent Ladies neer in de Bosdreef

FOTO. U6 en U7 SK Lochristi tonen kunstjes op Proffestival

SK Lochristi heeft vandaag een overvolle agenda in de Bosdreef. Straks komen Red Flames en KAA Gent Ladies Elena Dhont, Marie Minnaert en Nicky Van Den Abbeele mee het voetbal promoten tijdens het eerste Footfestival voor meisjes. Vijfentwintig jongedames zijn ingeschreven voor een vrouwen-aan-de-macht namiddag. Zaterdagmorgen waren de heren van de U6 en U7 aan de beurt, ook al met hun eigen proffestival. Na een stevig ontbijt met ouders en vrienden was het verzamelen geblazen voor een fijne training met behendigheidsspelletjes en leuke oefeningen.

Voor het hele gezelschap de springkastelen indook, kwam Buffalomascotte Ben de winnaar trekken van de tombola ten voordele van het Kunstgrasproject. Thomas De Backer - ook al een Buffalo - won de gesigneerde bal, geschonken door de fanshop van KAA Gent. "Geen bal om mee te spelen, maar om te koesteren", klonk het bij de winnaar. Nadien was er nog een fotosessie met de blauw-witte Indiaan. 

Een mooi bruggetje naar deze namiddag, want dan spelen de KAA Gent Ladies vanaf 16.45 uur tegen de jongens van de PU12, PU13 en PU15 van SK Lochristi. Ook alweer ter promotie van het meisjesvoetbal. Red Flames Elena Dhont, Marie Minnaert en Nicky Van Den Abbeele geven de aftrap, vanaf 16.00 uur kan je met de dames op de foto. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio