Hoeverock in het Park

VIDEO. Outback zwaait Hoeverock 2019 uit

VIDEO. Outback zwaait Hoeverock 2019 uit

Outback Foto: Facebook

Zulte - ‘Outback’ doet ons aan Australië denken en dat klopt ook muzikaal. Voor het achtste en laatste concert van Hoeverock van deze zomer, haalt covergroep Outback de grote successen van het Australische AC/DC uit de kast. Maar in die kast zit er nog veel meer. Niet te missen dus deze laatste dinsdagavond van Hoeverock in het Ontmoetingscentrum in Olsene.

Outback

De inspiratiebronnen van deze Limburgse rockgroep liggen in het land van Down Under, beter gekend als Australië. Daar liggen de roots van de wereldvermaarde band AC/DC. "Outback" brengt een indrukwekkende vertolking van deze Australische band. Zij beperken zich echter niet tot de muziek van Angus Young en co maar brengen daarnaast ook nummers van Pearl Jam, U2 of TC Matic ... Het publiek wordt onverbiddelijk meegesleurd door een breedvoerige Outback-trip. Deze groep dompelt u onder in een bad van onvervalste, extatische rock met een euforisch gevoel tot gevolg.

De band

Johny Deferm: vocals

Steven Dielkens: drums

Sigi Hendrix: guitar & backings

Erik Jeurninck: bass & backings

Praktisch

Wanneer: dinsdagavond 20 augustus 2019, deuren open om 19.30 u. Het concert begint om 20.15 u en duurt tot 22.45 u. De bars sluiten om 23.15 u en het park om middernacht.

Waar: Ontmoetingscentrum, Kerkstraat 36 in Olsene

Toegang: gratis

Parkeren kan aan de kerk van Olsene, aan de begraafplaats in de Hamstraat of in de Kreupelstraat.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio