FOTO. Teamtrophy van Deinze Industrie voor herhaling vatbaar

Zaterdag richtte Deinze Industrie zijn geslaagde eerste editie van hun Teamtrophy op de terreinen van Team Adventure en Movemint op de Brielmeersen in Deinze. Het deelnemersveld bestond uit vijftien bedrijfsteams met in het totaal 76 deelnemers. De aanwezigen waren onverdeeld positief en de organisatie is voor herhaling vatbaar.

De Teamtrophy werd georganiseerd en gecoördineerd door Yannic Demeyer voor Deinze Industrie. Dat is het ondernemersplatform voor alle bedrijven van Deinze. Als maatschappelijk doel willen zij het ondernemersweefsel versterken door het organiseren van een Jobbeurs, groepsaankopen, netwerkmomenten en nu ook het inrichten van een jaarlijkse Teamtrophy. Volgend jaar willen zij nog meer bedrijventeams om zo de Deinse bedrijven nog meer sportief op de kaart te zetten.

De eerste Teamtrophy werd veroverd door De Roo Schilderwerken Team 2. De overwinning werd volledig doordat hun eerste team ook de tweede plaats kon bezetten. Demival Team 2 werd derde.

Demival kreeg daarenboven de prijs voor het sportiefste team, omdat ze de groep die voor hen speelde en één speler te kort had, telkens depanneerden met één deelnemer van hun eigen team.

De zaterdagnamiddag werd afgesloten op de Markt van Deinze op het podium van Sport Events, dat om 19 u startte met de bedrijventriatlons. Drie bedrijven van de Teamtrophy namen ook nog eens deel aan de deze bedrijventriatlon.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio