Mysterie van uit de hand gelopen trouwgrap met papiersnippers is opgelost: “Ze zullen opdraaien voor alle schoonmaakkosten”

Mysterie van uit de hand gelopen trouwgrap met papiersnippers is opgelost: “Ze zullen opdraaien voor alle schoonmaakkosten”
Lovendegem -

“We snappen er niets van. Wie doet zoiets?” Kimberly De Vis en Jonas De Mits bleven met veel vragen achter na hun ‘onvergetelijke’ huwelijksnacht. Het koppel trof een ware ravage aan in hun woning in het Oost-Vlaamse Waarschoot. Dit kon niet het werk zijn van hun vrienden, en dus schakelde het jonge koppel de politie in. Die heeft nu de waarheid achterhaald.

LEES OOK. Een muur van bier en topless bediening: deze grappen haalden Vlamingen uit met hun pasgetrouwde vrienden (+)

Afgelopen zaterdag officialiseerden Kimberly en Jonas hun geluk door met elkaar te trouwen. “Het was een fantastische dag”, zegt Kimberly. “Ook het trouwfeest kon niet beter zijn. Tot we omstreeks 5 uur terug thuis kwamen...”

Mysterie van uit de hand gelopen trouwgrap met papiersnippers is opgelost: “Ze zullen opdraaien voor alle schoonmaakkosten”

Het koppel stelde vast dat hun huis vol papiersnippers lag. “Ze lagen overal, tot in onze broodrooster toe. Het plezier dat we overdag beleefden, was meteen verdwenen.”

Kimberly en Jonas belden meteen al hun vrienden op. “Al onze vrienden verzekerden ons dat zij dit niet hadden gedaan”, aldus Kimberly, en dus werd de politie erbij gehaald en een wazige foto van een verdachte de wereld ingestuurd.

“Enorm geschrokken”

De lokale politie van de zone Deinze-Zulte-Lievegem raakte dinsdag een ‘verdachte’ op het spoor. De persoon werd geïdentificeerd en gaf toe dat hij het huis van Kimberly en Jonas van boven tot onder te lijf was gegaan met papiersnippers. Dinsdagnamiddag vond een gesprek plaats tussen de beide partijen.

“Het ging om een uit de hand gelopen grap”, legt Kimberly uit. “De mensen die het gedaan hebben, voelen zich schuldig over wat er is gebeurd en zijn enorm geschrokken van de ophef die het verhaal heeft veroorzaakt.”

“Ze hebben zich uitgebreid verontschuldigd bij ons en wij hebben de excuses aanvaard. Jonas en ik zullen geen klacht indienen. We hebben antwoorden gekregen op al onze vragen en er is geen kwaad opzet in het spel.”

Over de identiteit van de ‘daders’ willen Kimberly en Jonas met geen woord reppen. “Dat doet er niet toe. Ze hebben ons wel gegarandeerd dat ze zullen opdraaien voor de schoonmaakkosten aan onze zetel, die de papiersnipperaanval nauwelijks overleefde. Daarnaast zullen ze iedereen die ons hielp om ons huis op te ruimen trakteren op een barbecue waar ze zelf niet bij aanwezig hoeven te zijn. Het incident is wat ons betreft hierbij gesloten.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees