‘Temptation’-Morgan reageert voor het eerst op komst van kindje: “Ja, ik word vader”

‘Temptation’-Morgan reageert voor het eerst op komst van kindje: “Ja, ik word vader”

Foto: vijf

Rodanya en Morgan deden in het afgelopen seizoen mee aan Temptation island, maar hun relatie overleefde het uiteindelijk niet. Toch had Rodanya verrassend nieuws: ze was in blijde verwachting van haar eerste kindje en haar ex Morgan de vader is. Morgan had tot nog toe niet op het nieuws gereageerd. Tot nu met een vlog: “Ja, ik word vader.”

Er was wat geheimzinnig gedoe mee gemoeid. Eerst wou Rodanya niets zeggen over de vader van het kind, dan zei ze dat het “niet verleider Danicio was” met wie ze overspel zou hebben gepleegd en dan vertelde ze dat het dan toch Morgan was. In een Q&A op YouTube schept hij nu voor het eerst meer duidelijkheid. “De vraag waar iedereen op zit te wachten: word je nu echt vader of niet? Dus ik zal daar antwoord op geven: Ja, ik word vader. Ik krijg samen met Rodanya een klein jongetje. Dat zie ik als een zegen, een blessing. Het is iets supermoois natuurlijk.”

“De reden dat ik daar nog niets over heb gezegd op sociale media, is vooral omdat ik vind dat die kleine daar niet heeft voor gekozen om bedolven te worden onder speculaties en meningen”, aldus Morgan. “Dat hou ik het liefst buiten sociale media. Rodanya en ik zijn in de schijnwerpers gekomen, maar een klein kindje kiest daar niet voor. Anderzijds zijn wij nu ook eenmaal bekend, dan krijg je dat en moet je daar iets over zeggen. Dus bij deze doe ik dat ook. Er zijn ook dingen rond gegaan, dat ik totaal niets te maken wou hebben met de kleine. Maar dat is helemaal niet waar. Ik moest het zwaar laten bezingen, want het was onverwachts, maar het is nooit zo geweest dat ik er nooit iets mee te maken zou willen hebben. Maar het is puur omdat ik sommige dingen wil ik gewoon privé houden.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees