WIN. Duotickets voor Circus Barones in Aalst

WIN. Duotickets voor Circus Barones in Aalst

Foto: rr

Halle - Ook dit jaar presenteert het rondreizende Circus Barones een nieuwe show. Die heet 'Surprise' en is het vervolg op het succesvolle “Een reis rond de wereld”. Van woensdag 25 september tot en met zondag 6 oktober strijkt het circus neer aan het terrein aan het grasveld van JC Stroppen in de Guido Gezellestraat in Halle. Het Nieuwsblad mag 25 duotickets weggeven voor de voorstelling van vrijdag 27 september om 18 uur.

Na de succesvolle tournee van vorig jaar die de naam ‘Reis rond de Wereld’ droeg, liet de circusdirectie zich dit jaar inspireren door de sprookjes van Disney. De inmiddels bekende clown Patatje voert de bezoeker met zijn vliegend tapijt mee naar het sprookjesland van duizend-en-één-nacht en warme Oosterse gebieden. 
Zoals de naam van het programma doet vermoeden wil, het circus de toeschouwer dit jaar aangenaam verrassen en verbazen. De clowns laten zich uiteraard niet onbetuigd. Zij rijden in een knotsgekke taxi één van de beroemdste dames van Engeland de piste in. 
Daarnaast brengt een duo uit Polen een adembenemende acrobatische act. De vernieuwde piste en innovatieve lichttechnieken maken de beleving van 'Surprise' compleet.

Voorstellingen in Halle zijn er op:

  • Woensdagen om 15 uur
  • Vrijdagen om 18 uur
  • Zaterdagen om 15 en om 18 uur
  • Zondagen om 11 en om 15 uur

De voorstellingen op zondagen om 11 uur zijn familievoorstellingen. Volwassenen betalen dan kinderprijzen (zie prijslijst aan de kassa)

Het Nieuwsblad mag 25 duotickets (met een waarde van 50 euro) weggeven voor de voorstelling van vrijdag 27 september om 18 uur. Die zijn bestemd voor de personen die als eerste een mail sturen naar dit adres. Er kan maar één duoticket per persoon op hetzelfde adres weggegeven worden. Winnaars dienen zich persoonlijk aan te melden bij het circus met vertoon van de email waarin staat dat ze de duotickets gewonnen hebben en hun identiteitsbewijs.

De voorstellingen van Circus Barones komen mede tot stand met de steun van de Vlaamse overheid.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio