Anderlecht ontslaat nu ook teammanager Gunter Van Handenhoven

Anderlecht ontslaat nu ook teammanager Gunter Van Handenhoven

Foto: Photo News

Na perschef Marie Verbeke heeft Anderlecht nog een medewerker aan de deur gezet. Gunter Van Handenhoven is niet langer de teammanager van paars-wit.

LEES OOK. Geen nieuwe spits, wel een ontslag bij Anderlecht op Deadline Day

Er is met Tom Colpaert nog een andere teammanager bij Anderlecht. Dus de functie was in principe dubbel bezet. Colpaert kwam vorig jaar in het tijdperk van Luc Devroe over van Roeselare. Vanhandenhoven had behoorlijk lang zijn functie. Onder het vorige bestuur was er nog sprake om hem een belangrijkere rol te geven bij de club.

De 40-jarige Van Handenhoven, ex-speler van KV Mechelen, AA Gent, Metz, La Louvière, Lokeren en Roeselare, was sinds 2010 aan de slag bij paars-wit. Eerst als jeugdtrainer en sinds 2012 als teammanager.

Eerder deze week nam Anderlecht ook al afscheid van woordvoerster Marie Verbeke. Haar taken worden tijdelijk opnieuw overgenomen door David Steegen, die in november vorig jaar opgevolgd werd door Verbeke.

Overigens werd ook materiaalman Simon Schoonjans ontslagen.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.