Stad Antwerpen en district Wilrijk openen gezamenlijk steunregister voor slachtoffers explosie

Stad Antwerpen en district Wilrijk openen gezamenlijk steunregister voor slachtoffers explosie

Foto: Jan Van der Perre

Wilrijk -

De stad Antwerpen en het district Wilrijk hebben een gezamenlijk steunregister geopend waarin je je medeleven kan betuigen aan de slachtoffers en nabestaanden van de ontploffing aan het Ridderveld.

Het steunregister ligt in het districtshuis en gemeenschapscentrum aan de Bist in Wilrijk en kan vandaag nog worden getekend van 8 tot 20 uur en vrijdag en zaterdag telkens van 8 tot 17 uur.

Bij de explosie, waarvan de oorzaak nog wordt onderzocht, kwam een 87-jarige vrouw om het leven en raakten drie personen gewond toen ze onder het puin bedolven raakten. Drie huizen werden volledig vernield, drie andere woningen liepen ernstige schade op en bij nog tal van panden in de Valaarwijk sneuvelden er ramen of raakten er deuren, garagepoorten of daken beschadigd.

"Het districtsbestuur van Wilrijk en het Antwerpse stadsbestuur betuigen hun medeleven en steun aan de slachtoffers van de ontploffing op het Ridderveld en hun naasten", klinkt het in een mededeling. "Ze danken uitdrukkelijk ook alle hulpverleners."

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio