KV Mechelen wint oefenwedstrijd makkelijk: nieuwkomer Hairemans scoort bij zijn debuut

KV Mechelen wint oefenwedstrijd makkelijk: nieuwkomer Hairemans scoort bij zijn debuut

Foto: GOYVAERTS/GMAX AGENCY

In een oefenpot tegen de Luxemburgse kampioen Dudelange boekte KV Mechelen donderdag een vlotte 4-0-overwinning. Alle doelpunten vielen in het eerste halfuur.

Tester Michel Batiebo, een snelle 24-jarige spits uit Burkina Faso, maakte een goede indruk en nam het derde doelpunt voor zijn rekening. Geoffry Hairemans debuteerde als spelverdeler in een 4-2-3-1 formatie en pikte ook zijn goaltje mee.

Vandaag worden de spelers nog op de club verwacht voor een uitlooptraining. Daarna krijgen ze tot en met maandag vrij. Komende dinsdag begint de aanloop naar de volgende competitieopdracht op AA Gent (zondag 15/09). De club hoopt tegen begin volgende week zijn nieuwe T2 te hebben aangesteld.

KV Mechelen: Castro, Peyre (46’ Zeroual), Boni, De Bie, Van Hoorenbeeck, Corryn (46’ Coveliers), Bosiers, Kaya (46’ Storm), Hairemans (72’ Van Keilegom), Tainmont (72’ Van Den Eynden), Batiebo (72’ Kotsopoulos)

Doelpunten: 6’ owngoal 1-0, 11’ Tainmont 2-0, 16’ Batiebo 3-0, 25’ Hairemans 4-0.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.