Rijzende ster (30) van de countrywereld komt om bij ongeval op weg naar festival

Rijzende ster (30) van de countrywereld komt om bij ongeval op weg naar festival

Foto: Instagram

Bij een tragisch verkeersongeval is de rijzende ster van de Amerikaanse countrymuziek om het leven gekomen. Kylie Rae Harris was amper 30 jaar.

De countryzangeres was woensdagavond op weg naar Taos een muziekfestival waar ze een dag later zou optreden toen ze op een snelweg in New Mexico verongelukte. Bij het ongeval waren drie wagens betrokken en er vielen twee doden. Een van hen was de 30-jarige Kylie Rae Harris zelf. De 16-jarige bestuurster van een andere wagen overleed ook, de derde kwam er met lichte verwondingen van af.

Dat maakte haar manager donderdag bekend. “Het hart van haar familie en vrienden is gebroken”, klonk het in een mededeling. “Iedereen die haar kende wist hoeveel ze van haar familie hield en hoeveel ze van muziek hield. Het mooiste eerbetoon aan haar ongeëvenaarde enthousiasme is vandaag zoveel liefde te verspreiden als mogelijk, en naar muziek te luisteren die je inspireert.”

Rijzende ster

Kylie Rae Harris was op het moment van haar overlijden een van de rijzende sterren in de Amerikaanse countrywereld. Ze stond bekend, zoals haar manager aanhaalde, als enthousiasteling die tijdens optredens op festivals geregeld bij anderen op het podium sprong. Maar deze zomer stond ze voor het eerst zelf op de line-up. De alleenstaande moeder bracht eerder dit jaar ook haar eerste album uit.

In haar laatste post op Instagram zat Harris in de wagen op 58 kilometer van het dichtstbijzijnde tankstation. “Ik zit bijna zonder benzine”, zei ze. “Baby Jezus, laat me alsjeblieft niet stilvallen in New Mexico.”

Eerder had ze op Instagram nog gepost zo blij te zijn dat ze op het festival zou mogen optreden.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees