Celebs

Gluren bij BV’s: Astrid Coppens in het gips. En Zita Wauters brengt je aan het lachen

Gluren bij BV’s: Astrid Coppens in het gips. En Zita Wauters brengt je aan het lachen

Foto: Instagram

Levenslessen van Leen Dendievel en lachen met Zita Wauters: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Het was nog maar woensdag, maar acteur Vincent Banic had al zin in het weekend om bij te slapen. Zijn grote geeuw leverde het bewijs.

View this post on Instagram

Oh wow, amaai, that one came from deep

A post shared by vincentbanic (@vincentbanic) on

Actrice Leen Dendievel blikt terug op de eerste schoolweek en geeft haar jongste volgers een belangrijke les mee: “Geniet van je vrienden, de speeltijden, de afspraken, de lieven, de bokes. Haal alles uit de goede leerkrachten, die vergeet je van je leven niet. En blok gewoon dat stomme vak, waar je later niks mee doet. Je moet er effe door, elk uur passeert sowiezo. Oja, en geef pesters geen kans!“

‘Walk on water’, zoals in het nummer van Milk Inc.? Mediafguur Karen Damen kan het alvast van haar bucketlist schrappen.

Zita Wauters blikt in de eerste week van het nieuwe schooljaar terug op de zomervakantie en wil iedereen vooral met het laatste filmpje in haar Instagramost doen lachen.

Sexy in satijn: actrice Moora Vander Veken toont zich van haar sensueelste kant in haar eigen analoge fotografie.

View this post on Instagram

?? #helios44

A post shared by Moora Vander Veken (@mooravd) on

Voor K3-zangeres Klaasje Meijer is het nog even vakantie. Zij verblijft momenteel in Colombia en deelt adembenemende kiekjes van een avontuurlijke trip.

View this post on Instagram

??

A post shared by Klaasje (@klaasje_meijer) on

Toen Astrid Coppens zwanger was, liet ze een gipsafdruk maken van haar bolle buik. Ze deelt een filmpje van dat moment én aanschouwt het bronskleurige resultaat met haar dochtertje op haar arm.

Ontwerpster Veronique Leysen maakt zich ernstige zorgen om haar kat en vraagt raad aan haar volgers. Het schattige beestje voelt zich immers wat ziekjes.

Hoe drievoudig ‘Zomerhit’-winnaar Niels Destadsbader het weekend in gaat? Met een pils. Ps Destadsbader”, grapt collega Guga Baúl.

View this post on Instagram

Voor elk wat pils. ????? #weekend

A post shared by Niels Destadsbader (@niels_destadsbader) on

Wat een eer voor Nora Gharib en Bart Peeters: zij kregen een zeldzame foto met niemand minder dan onze koningin Mathilde, die een rubriek heeft in hun programma ‘Merci voor de muziek.’

Elodie Ouedraogo

View this post on Instagram

Team Fun

A post shared by Elodie Ouedraogo (@elodie_ouedraogo) on

bekijk ook

Op deze ondeugende plaats heeft Karen Damen een nieuwe piercing

Zo feliciteerden BV’s Niels Destadsbader met zijn derde Zomerhit: “Kan je nu stoppen met muziek maken aub?”

Zwangere Astrid deelt geheimpje voor de camera

Jeroom houdt nog altijd zielsveel van Elodie en toont dat op geheel eigen wijze

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees