Denise Richards stapt naar rechter: “Charlie Sheen heeft mij nog half miljoen alimentatie tegoed”

Denise Richards stapt naar rechter: “Charlie Sheen heeft mij nog half miljoen alimentatie tegoed”

Charlie Sheen en Denise Richards in betere tijden. Foto: © The Hollywood Archive

Een half miljoen dollar. Zoveel alimentatie zegt Denise Richards nog tegoed te hebben van haar ex-man Charlie Sheen. De actrice hoopt die via de rechtbank te krijgen, maar Sheen betwist de achterstallige betalingen. “Ze gedraagt zich als een lafaard”, zegt hij.

Goeie vrienden zullen Denise Richard en Charlie Sheen wellicht nooit meer worden. Het is amper te geloven dat de twee acteurs samen twee kinderen hebben, die hun ouders vervolgens de hoofdrolspelers zagen worden in een breed in de gespecialiseerde media uitgesmeerde vechtscheiding.

Alimentatie

Denise Richards stapt naar rechter: “Charlie Sheen heeft mij nog half miljoen alimentatie tegoed”
Foto: REUTERS

Het nieuwe hoofdstuk in de soap zal zich afspelen in de rechtbank. In een aanklacht die E! News kon inkijken, staat te lezen dat Sheen meer dan 24 miljoen dollar heeft uitgegeven aan het terugbetalen van zijn schulden en het onderhouden van zijn “extravagante levensstijl”. Dat geld had hij sinds hij zijn belangen in de succesreeks Two and a half men verkocht.

Richards, die momenteel schittert in Real housewives of Beverly Hills, beweert dat haar ex-man bovendien sinds 2016 al 450.000 dollar alimentatie voor de twee kinderen achterstaat. “Terwijl hij meer dan 600.000 dollar in aandelen aan volwassen familieleden heeft gegeven en duizenden dollars in cash omgezet heeft voor eigen gebruik”, aldus de aanklacht van de advocaten van Richards.

Lafaard

Sheen ontkent die beschuldigingen bij The blast. “D (Denise Richards, nvdr) en haar juridische bende handelen in fictie. Ze gedraagt zich als een lafaard en de waarheid zal wel uitkomen.”

In augustus van vorig jaar had Sheen de rechtbank zonder succes gevraagd om minder alimentatie te moeten betalen aan Richards en Brooke Mueller, een andere ex. Hij deed dat omdat, zo zei hij, zijn inkomen aanzienlijk gedaald was waardoor hij die sommen moeilijk nog kon ophoesten. “Ik vind geen vast werk en sta in de entertainmentsector op veel zwarte lijsten. Daardoor verdien ik veel minder”, zei hij toen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees