Fabrizio komt terug op breuk met Pommeline en vertelt waarheid over overspel: “Besef nu pas wat ik haar heb aangedaan”

Fabrizio komt terug op breuk met Pommeline en vertelt waarheid over overspel: “Besef nu pas wat ik haar heb aangedaan”

Fabrizio en Pommeline in betere tijden. Foto: RR

Fabrizio en Pommeline werden als grote namen aangekondigd voor het nieuwe seizoen van Temptation VIPS. Nu de reeks ook bij ons te zien is - Nederland zond ze al eerder uit - weten we al dat de twee uit elkaar zijn. Fabrizio legt in een talkshow in Nederland nog eens uit waarom.

Pommeline en Fabrizio leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de ‘gewone’ Temptation Island, nadien werden ze snel een koppel. De twee deden samen mee aan Temptation VIPS, maar dat liep dus niet goed af. Al snel deden geruchten de ronde dat Fabrizio zijn lief bedrogen zou hebben tijdens het programma, met verleidster Julia. Maar in Temptation Gossip, een praatprogramma over de datingshow, schept hij duidelijkheid.

LEES OOK: ‘Temptation Island vips’: de fatale relatietest van Pommeline en Fabrizio gaat van start

“De dreamdate met Julia was oppervlakkig, zoals alle dates met haar”, zegt hij. “Ik denk dat uiteindelijk de jaloezie ermee te maken heeft gehad, dat ik uiteindelijk met een ander meisje wel een serieuze relatie wilde.” Enigszins cryptisch zegt hij dus dat het overspel niet tijdens Temptation gebeurde. “Maar later heb ik wel nog afgesproken met haar. Ik heb dat heel lang verzwegen.”

LEES OOK: Pommeline wist Fabrizio definitief uit haar leven door grote tatoeage van zijn hoofd te laten verwijderen

Fabrizio noemt jaloezie als probleem tussen hem en Pommeline en wou na Temptation ook meer vrijheid. “Niet alleen haar wereld stortte in, maar ook die van mij,” aldus de ex-verleider. “Maar ik had er schijt aan op dat moment. Maar ik besef nu pas, maanden later, wat ik haar heb aangedaan.”

Intussen liet Pommeline de grote tattoo op haar been met daarop het hoofd van Fabrizio weghalen. En mogelijk is er al een nieuwe vlam in haar leven. Zo doken er verschillende foto’s op van een kussende Pommeline met een andere man.

LEES OOK: Rode lippen in de hals en in bed met de hond: Pommeline heeft een nieuw lief na Fabrizio

bekijk ook

“Dit gaat ze niet leuk vinden”: Pommeline in tranen tijdens eerste aflevering Temptation Island VIPS

Het ‘Temptation’-koppel in gelukkiger tijden: Fabrizio vraagt Pommeline ten huwelijk

Corrigeer

MEER NIEUWS