Celebs

Fans worden helemaal gek: verklapte Rihanna tijdens galabal dat ze zwanger is?

Video: Twitter

Rihanna (31) heeft haar fans helemaal gek gemaakt met een cryptische boodschap. Op het Diamond Ball in New York zei de Barbadaanse zangeres tijdens een interview met lifestylemagazine ‘Essence’ dat ze “van een zwarte vrouw kwam” en dat ze “zal bevallen van een zwarte vrouw”. Dat ene zinnetje ontketende in een mum van tijd een storm op sociale media toen de video werd gedeeld. “Rihanna is zwanger, als je het nu wilt accepteren of niet”, klonk het.

De zangers van onder meer Umbrella en Diamonds heeft een relatie met miljardair Hassan Jameel en zou volgens een vrouwelijke fan “letterlijk hebben gezegd dat ze zwanger is”. De video van het interview werd intussen al twee miljoen keer bekeken en talloze keren gedeeld.

“Rihanna is zwanger en het kind is niet van mij?”, reageerde een ‘verontwaardigde’ fan op nieuws. Een ander fantaseerde al volop en stelde zich voor hoe het zou zijn “om Rihanna als moeder te hebben”.

Toch is niet iedereen ervan overtuigd dat de zangeres zwanger is. “Ze spreekt over haar herkomst en een hypothetisch scenario”, aldus enkele sceptici. Eén iemand is er overigens van overtuigd dat Rihanna tijdens het Diamond Ball een glas champagne dronk, maar “dat kon toch ook druivensap zijn?”

bekijk ook

Amerikanen in shock na filmpje van Rihanna: “zei ik het al die tijd verkeerd?”

Kanye West geniet iets te veel van het optreden van Rihanna

Rihanna valt van haar stoel als ze foto van dubbelganger ziet

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees