Kompany en Trebel in selectie Anderlecht voor topper tegen Club Brugge, geen plaats voor Nasri, Zulj en Roofe

Kompany en Trebel in selectie Anderlecht voor topper tegen Club Brugge, geen plaats voor Nasri, Zulj en Roofe

Foto: Photo News

Vincent Kompany maakt opnieuw deel uit van de selectie van RSC Anderlecht voor de topper tegen Club Brugge. Komende zondag om 18u doet RSCA het ook met Adrien Trebel, maar zonder een opvallend trio.

LEES OOK. Opvallend: Club kaapt transfer van Anderlecht... om hem uiteindelijk in de tribune te zetten tegen Anderlecht

‘Vince The Prince’ zijn terugkeer is goed nieuws voor Anderlecht, en ook de terugkeer van de eerder verguisde Adrien Trebel kan het middenveld van de recordkampioen deugd doen. Daar ontbreekt wel Peter Zulj, die met een neusbeenbreuk ook al het duel met Antwerp (1-2) miste. Een opvallendere naam uit de selectie is Samir Nasri. De Franse aanwinst miste al de voorbije twee wedstrijden tegen Standard (1-0 winst) en Antwerp. Maar ook nu kon de Fransman zich niet in de selectie wringen.

Ook Kemar Roofe is nog steeds geen onderdeel van de kern van Anderlecht. De spits, deze zomer overgekomen van Leeds United, had bij de eerste prognoses bij zijn blessures de wedstrijd tegen Club Brugge als mogelijke datum van terugkeer. Maar dat blijkt nog te vroeg.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.