Toestand neergeschoten Luikse agent nog altijd kritiek

Toestand neergeschoten Luikse agent nog altijd kritiek

Foto: SDP

De Luikse politieagent die op 9 september zwaargewond werd bij een schietpartij, verkeert nog steeds in kritieke toestand. Dat heeft de familie van het slachtoffer maandag bekendgemaakt via de Luikse politie. Maxime Pans heeft reeds twee operaties ondergaan.

“Er is dus geen negatieve of positieve evolutie. Elke dag proberen de dokters de medische bijstand af te bouwen. Er is op dit moment echter weinig vooruitgang geboekt. Daarom moeten we, zoals we nu al twee weken doen, wachten en hopen. Maxime is in goede handen”, aldus de familie.

LEES OOK. Zwaargewonde politieagent opnieuw onder het mes na schietpartij in Luik: operatie goed verlopen, maar nog steeds kritiek

De Luikse politieagent raakte op 9 september ernstig gewond aan het hoofd nadat hij tijdens een controle door een gewapende man beschoten werd. De schutter werd op zijn beurt uitgeschakeld door een andere agent en overleed aan zijn verwondingen.

LEES OOK. Alweer extreem geweld tegenover politieagent: “Een laffe daad tegenover een collega die gewoon zijn werk deed”

Corrigeer

NIEUWS