KAART. In deze gemeenten werd hetzelfde café elk jaar opnieuw ‘Beste Café’, maar voor vier uitbaters wordt het dit jaar extra spannend

© ss

De titel van ‘Beste café van Vlaanderen’ wordt elk jaar maar aan één café uitgedeeld, maar voor we daartoe overgaan, moet er wel in elke gemeente een beste café worden aangeduid. In maar liefst 85 Vlaamse gemeenten won al elk jaar opnieuw hetzelfde café die nominatie. Door de fusies van de gemeenten zullen minstens twee van die cafés dit jaar toch hun perfecte rapport moeten opgeven.

Nick De Schutter

Onze verkiezing van het ‘Beste café van Vlaanderen’ wordt dit jaar in twee gemeenten extra spannend. In fusiegemeenten Lievegem en Kruisem zijn er namelijk telkens twee cafés die al vier jaar op rij de nominatie voor hun gemeente wonnen. Nu zijn die gemeentes opgegaan in hun grotere fusiegemeente en kan er helaas nog maar eentje de beste zijn. Naast de vier cafés in Lievegem en Kruisem slagen nog 81 andere er elk jaar opnieuw in om de nominatie voor hun gemeente in de wacht te slepen. Bekijk op onderstaande kaart of jouw favoriete café daar ook bij hoort.

STEM HIER. Kroon jouw favoriete kroeg tot Beste Café van Vlaanderen

bekijk ook

Zo tap je de perfecte pint

De meest memorabele momenten op café? “Gedronken en ja… wakker geworden met een eenhoorn op mijn borst”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen