Van café naar restaurant en terug naar café, en tóch ter plaatse blijven: Beste Café combineert pinten met gerijpt vlees

Van café naar restaurant en terug naar café, en tóch ter plaatse blijven: Beste Café combineert pinten met gerijpt vlees

Echtelieden Nancy De Groote en Christophe Vanderlinden zagen hun café opfleuren toen ze een brasserie openden in een ‘verloren ruimte’ (links achteraan). Foto: fvv

De Pinte -

In het beste café van De Pinte komen vreemd genoeg weinig Pintenaren. “De N60 is een echte grens tussen De Pinte en onze deelgemeente Zevergem”, zegt zaakvoerder Christophe Vanderlinden van Soda Brasserie & Café. Achttien jaar geleden nam de piloot zijn eigen stamkroeg over. “Sinds acht jaar combineren we het café met een restaurant. Alleen pinten tappen is moeilijk geworden.”

Geen haar op het hoofd van Christophe Vanderlinden en Nancy De Groote, allebei 47, dat eraan dacht om iets in de horeca te doen. Hij was piloot in de Verenigde Staten, zij werkte op de commerciële ...

Het beste van Enkel voor abonnees