Katja Schuurman na bekentenissen bij ‘Gert Late Night’: “Dit is het laatste dat ik in het openbaar heb gezegd over ons seksleven”

Katja Schuurman na bekentenissen bij ‘Gert Late Night’: “Dit is het laatste dat ik in het openbaar heb gezegd over ons seksleven”

James Cooke en Katja Schuurman Foto: Vier

Katja Schuurman zal in de toekomst wel twee keer nadenken alvorens ze nog eens pikante herinneringen deelt op televisie. De 44-jarige Nederlandse actrice en voormalig sekssymbool onthulde dinsdag in ‘Gert Late Night’ dat ze ooit eens seks had met zeven mensen in een jacuzzi, maar heeft daar nu toch een beetje spijt van.

Schuurman was jarenlang hét sekssymbool bij uitstek bij onze noorderburen, maar zal binnenkort ook menig hart sneller doen slaan wanneer ze deelneemt aan ‘De slimste mens ter wereld’. De zangeres, presentatrice en actrice was deze week te gast op de boot van Gert Verhulst en James Cooke, en dook dinsdagavond met die laatstgenoemde in bed om haar diepste geheimen te verklappen. En die zijn ongetwijfeld wild en eerder pikant: “Ik zat in een jacuzzi met zeven mensen.”

Video: Vier

Op Instagram betuigt Schuurman daarover nu haar spijt. “Voor de goede orde: ik had het over een feestelijk uitstapje dat Freek en ik een of twee keer per jaar maken, niet over iets dat we elk weekend doen. En: ik ben open over veel dingen in mijn leven omdat ik daarmee een statement wil maken. De geldende norm moet niet verward worden met de waarheid. Het is gezond de status quo te bevragen en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Ik denk dat dat voor veel mensen een bevrijding zou zijn. En tenslotte: ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou. Dit was dus het laatste dat ik in het openbaar gezegd heb over ons seksleven.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees