Naast de vertrouwde 7 en 11 kilometer kon voor het eerst de afstand van 17 kilometer gelopen worden. Tijdens de loop zorgden Saartje Vandendriessche en DJ O-Beats voor deskundige livecommentaar en opzwepende beats. In de Versele-Laga fabriek werden de lopers getrakteerd op een live concert van het Harmonieorkest uit Deinze.

Back on Track-challenge

Thomas Van der Plaetsen, peter van de Versele-Laga Run, liep samen met 13 ex-kankerpatiënten de 7 kilometer als deel van de Back on Track-uitdaging. De bedoeling hiervan is om door sportief uitgedaagd te worden het leven weer in handen te nemen.

De overige lopers konden een individuele schenking doen aan het Back on Track-fonds. Hierbij werd een totaalbedrag van 500 euro opgehaald. Versele-Laga schonk daarbovenop nog eens 2000 euro uit eigen zak aan het fonds. “Met de schenking kan het Back on Track-fonds de uitdaging naar 2020 verder uitbouwen, ondersteunen en hopelijk de groep nog uitbreiden om dit unieke traject te volgen,” geeft Ellen Toye, brand manager bij Versele-Laga, mee.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio