Zes vrachtwagens betrokken bij twee ongevallen op A12 en E17

Meise -

Bij twee ongevallen, één op de A12 en één op de E17, zijn dinsdag zes vrachtwagens betrokken geraakt. De schade is erg groot. Een bestuurder raakte zwaargewond.

De aanrijding tussen de twee vrachtwagens op de A12 gebeurde ter hoogte van de oprit Meise. Ze botsten, en een van de vrachtwagens liep daarbij aanzienlijke schade op. De oprit en één rijstrook zijn versperd tot het voertuig getakeld is kunnen worden.

De verkeershinder door het ongeval blijft beperkt, omdat de piek van de avondspits net voorbij was toen het ongeval gebeurde.

Ook ongeval op E17

Ook de avondspits op de E17 richting Antwerpen is moeizaam verlopen. Al omstreeks 14.30 uur botsten ter hoogte van de afrit Kruibeke een Nederlandse vrachtwagen op zijn voorligger. Die kwam door de klap op zijn beurt tegen een derde vrachtwagen die daardoor nog een vierde truck aanreed. De ravage was groot en de brandweer moest een van de bestuurders uit zijn stuurcabine bevrijden.

De man werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Twee andere bestuurders raakten licht gewond. De takeling en het opruimen van de rijbaan nam geruime tijd in beslag. Een van de vrachtwagens vervoerde een lading fruitsap waarvan een deel flessen lek sloegen. Het verkeer op de E17 kwam muurvast te zitten met een wachttijd die opliep tot bijna twee uur.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees