Euforie in Leuven: bekende horecazaak pakt uit met dessertenautomaat

Euforie in Leuven: bekende horecazaak pakt uit met dessertenautomaat

Foto: Dewerf/Facebook

Leuven -

Leuven juicht: het bekende restaurant-café Dewerf heeft voortaan een dessertenautomaat voor de deur. De aankondiging heeft al meer dan duizend blije reacties uitgelokt op Facebook, al is er ook bezorgdheid. “Goed dat ik daar niet meer op kot zit: ik zou er anders elke dag staan”, reageren velen.

Dewerf is een café dat van 9 uur ’s ochtends tot middernacht open is en waar je alle maaltijden van de dag kan krijgen. Maar waar veel Leuvenaars helemaal gek van zijn, is de dessertenkaart. Van tiramisu tot chocomousse en ijs: je kan het er allemaal krijgen.

Wat vervelend is voor de Leuvenaars, is dat het café in het weekend niet open is. Geen desserts dus. Tot nu:Dewerf kondigt op Facebook euforisch aan dat er voortaan een dessertenautomaat voor de deur staat. Die wordt elke dag bijgevuld en je kan er uithalen wat je maar wilt.

Op minder dan twee uur tijd kreeg de foto al meer dan duizend likes op Facebook. Er kwam ook een massa reacties op, met mensen die hun blijdschap tonen en die zich ook bezorgd tonen dat ze zich niet zullen kunnen inhouden.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees