Droomjob: betaald worden om 30 Disney-films te bekijken op 30 dagen

Droomjob: betaald worden om 30 Disney-films te bekijken op 30 dagen

Foto: AP

Betaald worden om 30 Disney-films te bekijken op 30 dagen? Een droom voor grote fans, maar het kan ook realiteit worden. Een website geeft vijf mensen 895 euro om dat een maand lang te doen.

“Je moet niet over een magische lamp wrijven of een levensveranderende reis te maken om jezelf (of Nemo) te vinden”, staat te lezen op Reviews.org. Die website, waarop recensies van tv-series tot stofzuigers gemaakt en verzameld worden, pakt uit met de voor Disney-fans erg aantrekkelijke vacature.

De site zoekt vijf mensen die het zien zitten om op 30 dagen tijd naar 30 Disney-films te kijken om de lancering te vieren van Disney+, de streamingdienst die de concurrentie met Netflix en YouTube zal aangaan. Wat je precies moet doen, wordt niet gezegd. Wellicht gaat het om reviews schrijven.

De vijf mensen krijgen een jaar lang gratis toegang tot Disney+, maar dat is verre van alles. Ze krijgen een loon van 895 euro per maand en een pakket met popcorn, een Disney-dekentje, vier Disney-bekers en een Pixar-popcornmaker.

Voor u spontaan gaat solliciteren: de vacature geldt alleen voor Amerikaanse staatsburgers en Disney-fans die in de VS wonen. Bekijk ze hier.

bekijk ook

Disney lost nieuwe trailer ‘Frozen 2’ en we vangen glimp op van Anna en Elsa’s ouders

Disney deelt eerste trailer van herwerkte versie ‘Lady and the Tramp’, waarin echte honden hoofdrol spelen

Luchtbeelden tonen glimp van nieuw Star Wars-park dat binnenkort opent in Disney’s Hollywood Studios

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees