Infosessie in de Leiespiegel

Autodelen met Dégage

Autodelen met Dégage

Foto: www.degage.be

Deinze / Nevele - Heb je slechts af en toe een auto, of een tweede auto, nodig ? Of heb je een tweede auto die vaak stil staat? Misschien is autodelen dan wel iets voor jou. Dégage is sinds twee jaar ook actief in de fusiestad Deinze. Zij organiseren een infosessie voor geïnteresseerden op donderdagavond 24 oktober in Dienstencentrum Leiespiegel in Deinze.

Autodelen is hip. Steeds meer mensen beseffen dat hun auto te vaak stilstaat en hierdoor te duur wordt. Daarom gaan zij deze delen met anderen in de buurt of kiezen ervoor de auto zelfs in te ruilen voor een deelauto. Autodelen betekent dat een auto intens door verschillende mensen wordt gebruikt en hierdoor andere auto’s overbodig maakt. Dat zorgt niet enkel voor meer (adem)ruimte in de straat en minder file, maar daardoor wordt de auto ook goedkoper omdat de kosten worden verdeeld over alle bestuurders.

Wil je graag weten of particulier autodelen iets voor jou is? Wil je graag gebruik maken van een deelwagen van Dégage? Wil je graag dat jouw eigen wagen minder stil staat en je kosten gedeeld worden? Dan kan je vrijblijvend deelnemen aan de infosessie van Dégage op donderdag 24 oktober 2019 om 20 u in de J. Roggezaal van Dienstencentrum Leiespiegel in Deinze.

Inschrijven voor deze infosessie kan via www.degage.be/infosessie.

Dégage

Dégage! is ontstaan als ‘DE Gedeelde Autovloot GEnt’. Wat in 1998 begon met slechts één VW Golfje, is vandaag het grootste particulier, kostendelend autodeelsysteem van ons land met meer dan 200 auto’s en 2000 gebruikers.

Naast autodelen zette Dégage in 2018 ook een particulier, buurtgericht en kostendelend fietsdeelsysteem op met speciale fietsen, zoals plooifietsen, bakfietsen, fietskarren of tandems. Want zeker ook fietsdelen leidt tot minder autoverplaatsingen.

Meer info op www.degage.be.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio