Dag van de Ondernemer van Unizo Deinze met sterrenchef Olly Ceulenaere

Net als vorig jaar organiseert Unizo Deinze ook dit jaar een culinair event met een sterrenchef ter gelegenheid van de Dag van de Ondernemer. Voor deze editie, op donderdagavond 21 november, werd gekozen voor chef Olly Ceulenaere van restaurant Publiek, ook gekend als voormalig chef van Volta en als lid van de drie Flemish Foodies. Het wordt weer een culinaire avond waar netwerken een lekkere dimensie krijgt.

De eerste editie van het culinair event had vorig jaar plaats met Wout Bru als special guest. De 165 plaatsen waren toen in een mum van tijd uitverkocht. Voor deze tweede editie viel de keuze op sterrenchef Olly Ceulenaere,  bekend van de Flemish Foodies, met Kobe Desrumaux en Jason Blanckaert. Hij was chef bij Volta en C-Jean in Gent. Met Kelly Dehollander, vroeger aan de slag in C-Jean en De Vitrine, runt hij nu sedert 2014 restaurant Publiek in Gent, Ham 39 in de buurt van de Dampoort. Zij kregen al van het eerste jaar een Michelinster voor hun verse, streekgebonden en vooral originele gerechten.

Valerie De Ruyck, voorzitter  van Unizo Deinze: ‘Voor deze editie voorzien wij 175 plaatsen voor dit netwerkevent voor ondernemers, maar ook voor vrienden, sympathisanten … en niet alleen uit Deinze. Eens netwerken op een andere manier is de boodschap. Daarom vragen wij dezelfde prijs voor leden als niet-leden.’

Steve De Jans: ‘Blikvanger worden ongetwijfeld de wijnen van Davinum uit Castelfiorentino in Toscane, het domein van Deinzenaar Denijs Van  De Weghe, met de topwijn Solo Uno. De aanwezigen maken kans op een lunch in restaurant Publiek of een magnum Solo Uno.’

Menu

Het menu is samengesteld en klaargemaakt door sterrenchef Olly Ceulenaere?: Apero met hapjes / Grijze noordzeegarnaal - knolselder – koffie / Tartaar van rund - rode biet - Zeeuwse Oester / Parelhoen 'Brabançonne' - herfsttruffel – cantharellen en tenslotte Donkere chocolade - whiskey - gezouten karamel.

Unizo Deinze

Unizo Deinze telt ongeveer 250 leden. De zusterafdeling van Nevele heeft ongeveer 70 leden. Er is een intense samenwerking tussen beide afdelingen, wat binnenkort zal resulteren in een gezamenlijk bestuur.

Praktisch

Wanneer: donderdagavond 21 november 2019 om 19 u.

Waar: VIP-lounge KMSK Deinze, Stadionlaan 5 in Deinze.

Prijs: €125

Inschrijven: via de website www.unizodeinze.be voor 11 november, met vermelding van het aantal personen. Jouw inschrijving is pas geldig na betaling op het rekeningnummer BE24 0680 4595 0038. Je ontvangt dan een mail ter bevestiging en een onkostennota.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio