Octaaf keert terug voor laatste ‘Samson & Gert’-clip

Octaaf keert terug voor laatste ‘Samson & Gert’-clip

Walter Van De Velde, alias Octaaf De Bolle, trekt zijn debardeur nog een keer aan voor Het allerlaatste liedje. Foto: Belga

Het einde van Samson en Gert nadert. Maar voor Gert Verhulst (51) zijn rode hemd definitief aan de haak hang, blikt hij samen met zijn trouwe viervoeter nog een laatste videoclip in. In Het allerlaatste liedje zal naast oude getrouwen Alberto, de Burgemeester en Van Leemhuyzen een ander iconisch personage zijn opwachting maken. Walter Van De Velde (69), alias Octaaf De Bolle, keert speciaal voor de clip nog een keer terug naar de wereld van Samson.

De acteur was van 1992 tot 2002 een vast lid van de cast, maar verdween toen uit de reeks. Hij keerde nog eens terug voor de film Hotel op stelten en de Throwback thursday-shows in het Sportpaleis.

“Ik vermoed dat die clip het afscheid wordt van de oude ploeg”, zegt Van De Velde in de podcast Akkerdjie. In de afscheidsshows zal hij alvast niet te zien zijn. “Ze hebben me niet gevraagd, wellicht omdat ze weten dat ik nee zou zeggen. Ik word volgend jaar 70. Drie afscheidsshows op een dag spelen, dat zie ik mezelf niet meer doen.”

Play

bekijk ook

Achter de schermen bij de allerlaatste opnames van Samson en Gert: maar wat weten ze zelf nog over hun reeks?

Eindelijk onthuld: op deze vrouw is Marlèneke uit ‘Samson en Gert’ gebaseerd

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees