SPEEDDATE FLANDRIEN. Wout van Aert: “Mijn weg vinden in de Colruyt: dat lukt mij dus niet”

SPEEDDATE FLANDRIEN. Wout van Aert: “Mijn weg vinden in de Colruyt: dat lukt mij dus niet”

Wout van Aert is de derde genomineerde die wordt onderworpen aan een speeddate.

Dinsdag 5 november is het zover: dan wordt in het Kursaal van Oostende de Flandrien 2019 uitgereikt. De trofee van Het Nieuwsblad voor beste wielrenner van het afgelopen seizoen werd vorig jaar gewonnen door Yves Lampaert en belandt dinsdag in de handen van Thomas De Gendt, Victor Campenaerts, Wout van Aert, Remco Evenepoel of Philippe Gilbert. In ‘De Koers is van ons: Speeddate Flandrien’ onderwerpen we elke genomineerde aan een korte, maar krachtige speeddate. In een podcast. Genomineerde Wout Van Aert vertelt tijdens zijn revalidatie over slapen als ne patattenzak, de rol van Snollebollekes tijdens zijn opwarming en de moeilijk te overwinnen obstakels als je leeft met een pigmentstoornis in je haar.

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. ‘Podcast Tour’ hebben we al achter de rug, maar met de uitreiking van de Flandrien 2019 op 5 november dient de volgende podcast zich al aan. In ‘Speeddate Flandrien’ gaat onze man Lars Godeau op bezoek bij de vijf genomineerden van de trofee voor beste wielrenner van het jaar en onderwerpt hen aan een korte, maar krachtige speeddate. Serieus als het moet, met een twist als het kan. Geniet van een dagelijkse aflevering in de week voorafgaand aan de uitreiking van de trofee. Wie de smaak nadien te pakken heeft, kan in het najaar blijven hangen voor ‘Podcast Veldrijden’. Op dezelfde kanalen, maar in een ander jasje.

LEES OOK.Mama Ivonne over Flandrien-kandidaat Van Aert: “Wout heeft het heel, heel zwaar gehad. Ik zag mijn kind afzien”

De Koers is van Ons: Speeddate Flandrien. Beluister hier alle afleveringen.

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.