Verdachte opgepakt na vondst levenloos lichaam in koffer: slachtoffer is jonge moeder

Verdachte opgepakt na vondst levenloos lichaam in koffer: slachtoffer is jonge moeder

Foto: RTL Info / Facebook

Sébastien T., de man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Aurélie Montchery, is opgepakt door de politie. Hij verschuilde zich sinds vrijdagavond in een woning, meldt de openbare omroep RTBF op gezag van het parket van Charleroi. Volgens gerechtelijke bronnen zouden de feiten wellicht te maken hebben met relationele problemen tussen dader en slachtoffer, schrijft Sudinfo.

Het levenloze lichaam van de vrouw, geboren in 1988, werd vrijdagavond omstreeks 18 uur ontdekt in Bouffioulx, een deelgemeente van Châtelet in de provincie Henegouwen. Het slachtoffer werd gevonden in de koffer van een zwarte Seat, die geparkeerd stond op een oprit in de Émile Vanderveldestraat, tegenover een warenhuis van Delhaize.

De brandweer en de lokale politie van Châtelet kwamen ter plaatse en het voertuig werd later op de avond weggetakeld. Experten van het labo onderzochten de plaats, op zoek naar eventuele aanwijzingen.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving heeft de vermoedelijke dader de feiten niet zelf aangegeven bij de politie. Wel had hij de feiten bekend aan een kennis, die de autoriteiten op het spoor zette van de zwarte Seat.

Verdachte opgepakt na vondst levenloos lichaam in koffer: slachtoffer is jonge moeder
De zwarte Seat bevond zich op een oprit in de Émile Vanderveldestraat. Foto: RTL Info

Zaterdagnamiddag heeft het parket het slachtoffer geïdentificeerd als Aurélie Montchery, een jonge moeder die geboren is in 1988. Enkele uren later volgde de bevestiging van de arrestatie van Sébastien T., de ex-partner van de vrouw.

Corrigeer

NIEUWS